Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ben je dagelijks professioneel bezig met interieur?

Ben je verliefd op mooi design en wil je jouw passie en vakmanschap met het grote publiek delen? Kortom, ben je een échte vakman? Vraag dan nu gratis jouw uitnodiging aan en wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van Obly.

Wat professionals zeggen

MoreFloors

“Dankzij Obly kunnen wij ons als exclusief vloerenbedrijf op een spraakmakende manier virtueel presenteren. Hierdoor kunnen wij potentiëlen klanten gemakkelijker overhalen/ "triggeren" om naar onze showroom te komen, om zo uiteindelijk de vloer geheel naar wens van de klant uit te zoeken. Ook gebruiken wij vaak ons online portiefolio om onderweg aan klanten te laten zien.”

– Joep Schellekens
MoreFloors

Christel Smeets architect bna

“Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast over dit platform. OBLY denkt mee met de professionals en zij zijn een leuke club mensen. Het platform ontwikkeld zich bovendien ook goed. Wat ik erg belangrijk vind is dat de kwaliteit van OBLY hoog is. Heldere layout, mooie fotografie en tegenwoordig goede inhoudelijke verhalen. Gewoon zoals ik zelf ook werk: Alleen het hoogst haalbare is goed genoeg!”

– Christel Smeets
Christel Smeets architect bna

Fors Design

“OBLY is een mooi medium om je als bedrijf te kunnen presenteren, je eigen Style, Look en Feeling kun je door eigen beheer op de website toepassen. Zo kunnen kijkers meteen zien en voelen waar je voor staat. Zo zijn er al vele gepassioneerde vakmensen bij OBLY aangesloten en te zien!!”

– Odette van Dongen
Fors Design

Wat bieden we jou als je een profiel aanmaakt als professional?

  • Visueel aantrekkelijke presentatie van portfolio
  • In beeld bij consumenten
  • Direct in contact met geïnteresseerden
  • Inzicht in de wensen en vragen van consumenten
  • Passie delen met de rest van de creatieve interieurbranche
  • Vergroten van je naamsbekendheid