Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos
Verbouwing zolder tot luxe slaapkamer met open badkamer, studie en loggia met zicht op het bos

Renoveren bestaande bergzolder met slaapkamer, inloopkast, badkamer, studie en extra lichtinval.

Dit prachtige herenhuis staat midden tussen oude bomen, met uitzicht op het uitgestrekte Markdal tussen Breda en Ulvenhout. De zolder beslaat de gehele oppervlakte van de woning.

Het concept van de zolder is ruimtelijk slapen en baden tussen de bomen. De loggia (een inpandig balkon) geeft licht en lucht aan de ruimte en een prachtig zicht om het omringende groen, zowel binnen als buiten. Zowel liggend op bed en bad of onder de douche kun je van de bomen genieten. De loggia heeft een aluminium schuifpui met een vast glasdeel naast het bad. Het oppervlak van de slaapkamer wordt door de loggia visueel en gevoelsmatig vergroot.

De licht verhoogde badkamer bestaat uit een vrijstaand bad met kraan onder een dakraam, een inloopdouche met glazen wand en een vrijstaande wastafel met kraan. Alle elementen in de badkamer zijn los gehouden van de wand om het luchtige gevoel extra te benadrukken. Achter de slaapkamer zit een ruime inloopkast met aparte cv-ruimte. De boeken-nissen geven textuur aan de slaapkamer.

De gietvloer in de badkamer heeft opgesmeerde plinten. Niet alleen voor de waterdichtheid, ze geven ook de indruk dat het vloeroppervlak groter is. De gezandstraalde glazen wand tussen slaapkamer en douche zorgt voor privacy maar laat ruim voldoende licht door.

De studie heeft door de dakkapel in de voorgevel een schilderachtig uitzicht op het Markdal.

?
Vergelijkbare projecten