Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Woonhuis in de Gelderse Vallei
Ruimte

Voor de bewoners van dit vrijstaande woonhuis in de Gelderse Vallei heeft Buro Bogaarts een interieur ontworpen in een stijl die terugvoert naar de jaren ’50. Het interieur is afgestemd op de behoefte aan ruimte, comfort en gemak. De ruimte is zodanig in te delen dat er net zo eenvoudig en comfortabel met de gehele familie als individueel van genoten kan worden. Het kleurgebruik en de combinatie van bestaande klassieke meubelen in een strak vormgegeven omgeving, vormen tezamen een prettige eenheid die het wooncomfort optimaliseert.

?
Vergelijkbare projecten