Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum
Renovatie, uitbreiding en maatwerk interieur | Villa in Blaricum

Kraal architecten heeft een ontwerp gemaakt voor de renovatie en uitbreiding van deze villa in Blaricum. Daarbij is de indeling aangepast. De achter- en rechter zijgevel werden doorgebroken om grotere ruimtes te realiseren. Het ontwerp sluit aan bij de stijl van de oorspronkelijke woning. In het ontwerp is een plan voor het interieur opgenomen, zodat een mooi geheel ontstaat. In de toekomst wordt nog een bijgebouw geplaatst, dat via de keuken en bijkeuken met de woning verbonden is. Achter het bijgebouw komt een veranda, zodat de bewoners altijd droog buiten kunnen zitten.

In het maatwerk interieur is de klassieke stijl van de woning gecombineerd met moderne elementen. De houten paneeldeuren met klassieke grepen komen terug in de keuken en de boekenkast. De zwarte stalen deuren vormen een stoer contrast. In het kleurenpalet wisselen warme en koele tinten elkaar af. Het lichtgrijze marmer van de traptreden en de vloer in de hal komt terug in het blad van het kookeiland en de wand achter het fornuis. Samen met de stralend witte muren en een RVS kraan en fornuis vormt dit de koele basis van het interieur. Het zachte grijsgroen van de keukendeurtjes, klassieke blauw van de boekenkast en lichtroze accessoires zorgen samen met de houten vloer voor warmte en sfeer.

?
Vergelijkbare projecten