Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

villa interieurontwerp

18 Jul, 2018

Antonissen InterieurbouwInterieurbouwers

Antonissen interieurbouw heeft het gehele interieur voor deze villa mogen ontwerpen en realiseren. Mooi groot project waarbij geen (onder)deel van de woning ongemoeid is gelaten.

De lichte keuken is volledig voor dit project op maat gemaakt en past perfect in het interieur. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat de bewoners optimaal kunnen genieten van deze aangename plek in het huis. Apparatuur zoals een kokenwaterkraan van Quooker, Miele, Atag en een Wave plafond afzuigunit van Wave - Fashion.For Kitchen. - NL  gecombineerd met de stoere leren cantina barkrukken maken het geheel helemaal af. 

Ben je een liefhebber van mooie trappen? De witte trap met zwevende treden komt bijzonder goed uit in de ruimte en is een echte blikvanger. De kastenwand is ook op maat gemaakt en voorzien van schuifdeuren voor extra privacy. In de achterliggende werkkamer verder een grote, hoge werktafel is lambrisering aangebracht en op de muren mooi behang van het bekende Franse merk Elitis. Alle zwarte blinds zijn geleverd en geplaatst door Linnengordijnen uit Breda.

Ook in de slaapkamer, badkamer en op de overloop is een hoop werk verricht. In de slaapkamer is de bed-ombouw geheel afgewerkt in Cleaf van DecoLegno en is het hoofdstuk gestoffeerd. De inloopkast, boekenkast en de sauna zijn ook weer afgewerkt met Cleaf. De speciaal ontworpen sauna met boekenkast is in samenwerking met VSB Wellness gerealiseerd.

Wil je in contact komen met de vakmensen van Antonissen interieurbouw? Op hun OBLY profielpagina vind je al hun gegevens en kan je nog meer gerealiseerde projecten bekijken. 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook