Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Verbouwing jaren 30 rectorshuis

28 Mar, 2017

Verbouwing jaren 30 woning

De woning dateert uit de jaren 30 en is bijzonder mooi gerenoveerd door Wildenberg interieur architectuur. Het huis is gerenoveerd met veel respect voor de historische waarde en is voorzien van de nieuwste multimedia- voorzieningen en technieken.

Wildenberg Interieur Architectuur is een onafhankelijk en toonaangevend ontwerpbureau voor interieurarchitectuur, verbouwingen en renovaties. Ze zijn gepassioneerd bezig met het vertalen van wensen voor klanten naar duurzame en inspirerende ontwerpen voor diverse projecten. Ze vinden het belangrijk dat iedere ruimte een eigen identiteit krijgt en werken voornamelijk met robuuste materialen zoals glas, hout, steen en staal. Deze materialen worden in hun ontwerpen gecombineerd tot een perfecte mix. Ook een goed lichtplan is aan ze besteed. Inspirerend, duurzaam en van a tot z, een functie voor elk element uit het ontwerp. Dit is waar het team van Wildenberg Interieur Architectuur voor staat. 

Recent hebben we nog een project van Wildenberg in de spotlight gezet, totaal anders maar net zo bijzonder: Van twee jaren 30 huizen naar een grote woning.

We nemen je graag mee door deze woning aan de hand van fotografie.

 
 
 
 

Wildenberg interieur architectuur ontwerpt de ultieme werk- en woonomgeving waarin u optimaal functioneert.

Zelf hier je project presenteren? Stuur ons een mail info@obly.com

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook