Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Totaalrenovatie klassiek woonhuis

10 Apr, 2017

Aannemersbedrijf  SegerenBouwbedrijf
segeren-grijs-2001.png
Aannemersbedrijf Segeren is een begrip in de weide omgeving van Breda. Met nu de 5e generatie aan het roer is dit bedrijf al voor vele generaties beeldbepalend in de regio op het gebied van renovaties en bouwprojecten. 


Aan de grens van Breda ligt het karakteristieke dorp Ulvenhout. Een geliefde plek om te wonen door de centrale ligging, de vele mooie (vrijstaande) huizen en het landelijke karakter. 

Aan de zuidzijde bij binnenkomst van het dorp ligt deze vrijstaande klassieke woning met veel mooie authentieke elementen. Aan Segeren aannemersbedrijf was de vraag of zij de woning in ere wilden herstellen met respect voor het authentieke karakter. Deze vraag resulteerde in een zeer grondige renovatie waar geen deel van de woning ongemoeid is gelaten. 

Tijdens een periode van noeste arbeid is de hele woning letterlijk onder handen genomen. De kap is gelift, dakkapellen geplaatst en onder de kap zijn een aantal geheel nieuwe ruimtes geconstrueerd. Alle kozijnen zijn vervangen, nieuwe plafonds en trappen geplaatst. Ook een volledig nieuwe keuken en badkamer maken deze woning weer als nieuw. 

Een grote opdracht met een verscheidenheid aan disciplines die je met een gerust hart kan toevertrouwen aan een gerenommeerde als Segeren aannemersbedrijf.

Aannemersbedrijf Segeren is al sinds 1900 experts in het realiseren van prachtige projecten door heel Nederland. De projecten variëren van complete renovaties en nieuwbouw tot het kleinere aannemerswerk. Kwalitatief hoge projecten en echt vakmanschap, dat is Aannemersbedrijf Segeren.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook