Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Tegels to tile met DTILES

04 Feb, 2016 - Door Désirée Van Lieshout

We praten over 2001 als Arnout Visser, Erik Jan Kwakkel en Peter dan der Jagt een tegel ontwerpen die de hele wereld zou kunnen betegelen. De praktijk wees uit dat het ontwerpen van een afgeronde tegel makkelijker is dan de productie ervan. Ze reisde de hele wereld over op zoek naar een producent, zonder resultaat. Tot ze in 2010 een machine kochten en na een jaar experimenteren de DTile het levenslicht zag! Op en top Nederlands design that tiles the world!  

DTile is een systeem waarmee je iedere ruimte, voorwerp of oppervlakte volledig kan betegelen. Je legt als het ware een deken van tegels. Als het aan DTile ligt, betegelen we de hele wereld. Daar waar andere tegels plat zijn en de aarde rond is, daar komt DTile. Met hun rondingen is het betegelen van de aarde weer een stukje dichter bij. Daarnaast kennen ze ook 'functionele tegels'. Tegels als kruidenpotje, ventilatierooster of opzet rand of wat dacht je van een geïntegreerde magneettegel?

Koken op tegels! 

DTile tegels zijn zowel voor de droge als natte ruimtes. Een tijdloos en bovenal hygiënisch ontwerp. Geen ontsierende ventilatieroosters maar een ventilatietegel. Natuurlijk voldoen de tegels aan de anti-slip criteria maar mocht je eens onverwacht uitglijden, de afgeronde hoeken maken de val iets zachter.

Mocht je meer van kleur zijn. DTile kent naast het wit een kleurenpalet dat is afgeleid van de Nederlandse oude Meesters. Gewoon zo als het hoort op z'n Hollands: nuchter, tijdloos en helder. 

Tegels to tile met DTILES
Tegels to tile met DTILES

DTile geeft alle mogelijkheden voor een douche afwatering die meer dan mooi is. Kleur in badkamer en keuken.  

Gezellig tafelen met de tegels van DTile! 

Need we say more? 

De tegels van DTile worden ook veel toegepast in openbare ruimtes en in horeca gelegenheden. 

Wil je meer informatie over de vele toepassingen, kleuren en verkoopadressen? Kijk verder op de website van DTile

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook