Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Strandtuin.nl

23 May, 2017

Strandtuin.nlTuinarchitecten

Na enige tijd in loondienst te hebben gewerkt, besloot Sander Kamsteeg twintig jaar geleden voor zichzelf te beginnen. Sindsdien verzorgt hij ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen van iedere soort, van ‘postzegel tot landgoed’, zoals hij het zelf zegt. Ook is hij dé expert in Nederland op het gebied van strandtuinen. Tegenwoordig is er een groot aanbod aan mooie materialen waarmee je experimenteel verrassende resultaten kunt bereiken.

De bekroonde strandtuin is hier een mooi voorbeeld van; een eigen stijl, een mooie harmonie. Schelpen, helmgras en zand vormen de logische basis voor een strandtuin. Het concept strandtuin is bedacht door Sander Kamsteeg. In 2009 won hij met Kamsteeg tuinen de prijs Tuin van het Jaar met de eerst aangelegde strandtuin in Breda. Door de enorme media-aandacht zijn er de afgelopen jaren door heel Nederland velen prachtige strandtuinen gerealiseerd.

Waarom een strandtuin?
Een strandtuin is een ideale manier om een tuin te creëren waar je heerlijk kunt loungen en relaxen. Als je niet een van de gelukkige mensen bent die bij het strand woont maar wel graag die sfeer en het vakantiegevoel in je eigen tuin wilt, dan is een strandtuin een perfecte optie. Met een tuin zoals de strandtuin voel je je bijna niet meer in Nederland, het is een soort vakantie in je eigen tuin.

Door middel van het gebruik van de juiste materialen zoals uiteraard zand en schelpen, in combinatie met diverse soorten planten en grassoorten, ontstaat er een mooie strandtuin en voelt het net alsof je je in de duinen bevindt. Ook erg belangrijk is de lounge plek, dat is een van de belangrijkste uitgaanspunten van een strandtuin. Een tuin met een strandsfeer is toch droomtuin voor velen en Strandtuin.nl is de expert in het realiseren van deze uniek uitziende tuinen.


We laten je graag hieronder door middel van fotografie de mooiste strandtuinen van Strandtuin.nl zien.

Sander Kamsteeg beantwoord graag al je vragen over deze bijzondere tuinen.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook