Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Obly tour: PENTHOUSE AAN HET ROKIN

25 Apr, 2017 - Door Bram Vogelpoel

Cris van AmsterdamInterieurontwerpers

In de OBLY tour van deze week nemen we je mee naar een absoluut uniek penthouse in Amsterdam. Dit penthouse is ontworpen door Cris van Amsterdam, dé expert in het ontwerpen van de meest adembenemende interieurs. Bij elk nieuw project van Cris van Amsterdam denken we kan het nog mooier? Blijkbaar wel dus! Veel mooier dan dit Penthouse aan het Rokin in Amsterdam zal het niet meer worden. 

Cris van Amsterdam is een interieurontwerper van het hoogste niveau. Hij ontwerpt interieurs voor onder andere kantoren, woonhuizen, restaurants, winkels en hotels. Of het nou een huis, kantoor, een heel pand of een loft is, Cris is een expert in zijn vakgebied. Hij heeft in Amsterdam en daarbuiten meerdere uitzonderlijke projecten op zijn naam staan en is een veel gevraagd ontwerper voor dit soort projecten. 

Dit geweldige penthouse is gelegen aan het Rokin. Het Rokin is zowel een water als een straat tussen de Dam en het Muntplein. Het is een straat met veel historie, waar veel mooie, karakteristieke panden staan. Het Rokin ligt midden in het centrum en maakt deel uit van de zogenoemde "Rode Loper" voor bezoekers die vanaf het centraal station het centrum binnen lopen.

De donkere kleuren en het vele gebruik van hout maken dat het penthouse een uitzonderlijke warme uitstraling heeft. Dit excentrieke appartement is een baken van rust midden in het altijd drukke centrum van Amsterdam. 

Benieuwd? Bekijk het penthouse aan de hand van de prachtige fotografie van Rob Kater en laat je inspireren door dit unieke, warme en voornamelijk prachtige penthouse ontworpen door Cris van Amsterdam.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook