Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum

29 Jun, 2016

SH StudioInterieurarchitecten

Suzanne Holtz van SH-Studio, één van onze OBLY professionals, heeft mooie projecten, beschikt over super goede professionele fotografie en legt alles wat ze heeft gedaan duidelijk en helder uit. De professionals waar wij erg blij mee zijn. 

Suzanne is al meer dan 15 jaar actief binnen deze branche en heeft een zeer ruime ervaring met een hele diversiteit aan projecten. Op de site van SH-Studio zie je dat haar en uiteraard haar team eigenlijk niks te gek is, van een hotel tot een zorginstelling tot uiteraard woonhuizen. De woonhuizen die dit bureau doet zijn vaak absoluut uniek te noemen. Mooie huizen die door de creativiteit van Suzanne en het mede vakmanschap van de mensen om haar heen een geheel eigen karakter krijgen. SH-Studio werkt veel samen met projectteams die zijn opgebouwd uit de beste professionals zodat de Studio aan elke denkbare vraag kan voldoen.

Het project 
Totale renovatie en herindeling rijksmonument in Blaricum 

De bewoners
Gezin met 4 kinderen 

De woonwens 
Het renoveren maar ook het creëren van een huis waarin met hele gezin écht geleefd kan worden.

De fotografie van dit project is gedaan door Matthijs Borghgraef van Kwikzilver. Bijzonder mooie fotografie die voor zich spreekt.

Je kan het je nu bijna niet voorstellen maar voor de aankoop is er aan deze woning 40 jaar niets verbouwd. De woning was voor een deel bedrijfsmatig in dienst als kaas en zuivel winkel waarbij de uitgifte van de producten aan de zijkant van huis was. Op de zolderverdieping kon je praktisch niet lopen door de functie als hooizolder.

Suzanne is liefhebber van het gebruik van staal in haar ontwerpen. Dit zie je goed terug in dit huis. Mooie stalen pui die zelf ontworpen is. Staal, een al oud materiaal wat al lang voor veel doeleinden wordt gebruikt. Om deze reden perfect voor dit huis. Unieke combinatie van oud naar modern met een stoere en robuuste uitstraling. Deze stalen wand is om meerdere redenen geplaatst, een daarvan is het creëren van een plek voor de kinderen om te lezen, tekenen en achter de computer te zitten en waarbij de ouders toch een oogje in het zeil kunnen houden.

Veel van de unieke, historische elementen zijn bewaard gebleven zoals de originele tegels rondom de schouw. 

Voor de 4 kinderen zijn er veel mooie plekjes in dit huis waaronder deze TV-kamer waarin alles speciaal en op maat is gemaakt. Deze ruimte is een opkamer. Een van de karakteristieken van dit huis, mooie verschillende ruimtes voor verschillende doelen 

Ook voor de ouders een mooie plek om heerlijk samen te eten en te genieten.

Om al het lekkere eten te bereiden een keuken voorzien alle denkbare moderne gemakken en ook weer helemaal op maat gemaakt in eigen ontwerp.

Dit is een van de mooiste foto’s vind ik. Geeft heel goed de bijzondere sfeer en combinatie van stijlen weer. Toen wij Suzanne spraken over dit project gaf zij aan dat de opdrachtgeefster ook een hele uitgesproken smaak heeft en erg creatief is. Zij is mede-eigenaar van Beadies in Amsterdam. Sieraden en accessoires op een zeer creatieve manier. Suzanne spreekt over een unieke manier van het combineren van verschillende stijlen door elkaar. Van Bohemien tot eclectisch, kleuren, patronen en oud en nieuw. Alles kan en alles mag - Beautiful.

Prachtige vloer van Portazul tegels op de gang naar de slaap en badkamers. Ook weer een erg mooie combinatie van patronen en kleuren 

OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum
OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum

Op de bovenstaande foto’s en de foto hieronder is ook goed de compleet nieuwe trap te zien. Het helemaal opnieuw uitdenken, ontwerpen en de precieze plaatsing van de trap met ook nog rekening houdend met de schuine kap en de locatie van de ramen was een behoorlijke uitdaging. 

De overloop met behang van ons favoriete merk Elitis . Mooi gecombineerd met de antieke dresoirkast en spiegel. De mooi intact gebleven oude balken goed in het zicht.

De ouderlijke slaapkamer met een eigen badkamer. Mooie oudhollandse kleuren en maatwerk zoals de garderobekast maken het een geheel.

OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum
OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum

Alle 4 de kinderen hebben een eigen slaapkamer die stuk voor stuk bijna kleine huisjes op zich zijn. Al de kamers zijn onder de kap met kleine vide's en trappen. Opgroeien in een fijne en rustgevende omgeving. wat wil een kind nog meer.

OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum
OBLY Tour: Renovatie Rijksmonument Blaricum

Fantastisch droomhuis

SH Studio ontwerpt en realiseert interieurs voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Zij kunnen de gehele renovatie, hernieuwde indeling en ontwerp binnen en buiten uw pand verzorgen. 

Zelf hier je project presenteren? Stuur ons een mail info@obly.com

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook