Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Keuken oud hout barnwood

01 Feb, 2018

Restyle XLReclaimed wood interiors

ReStyle XL.png

Keukens zie je heden ten dage in vele soorten en stijlen. Strak wit gelakt en een keukeneiland zie je veel en is voor veel mensen een veilige keuze. Daarnaast blijft de landelijke keuken ook erg populair. Deze populariteit dankt de landelijke keuken voornamelijk aan het gebruik van hout, wat de keuken een warme uitstraling geeft. Het is niet voor niets dat de keuken een steeds meer centrale plek inneemt in onze huizen. Men is op zoek naar beleving, gezelligheid, samen koken en lekker eten. 

De keuken uit dit project heeft alles! Een uniek ontwerp, alles volledig op maat en het gebruik van de mooiste materialen, met een hoofdrol voor Barnwood.

Barnwood heeft in deze keuken een hoofdrol. Niet iedereen zal gelijk weten wat barnwood precies is. Bij deze leggen we het je graag even uit: Barnwood is hout wat ooit gebruikt is voor de bouw van schuren, barn-schuur / wood-hout. Dit barnwood is afkomstig van oude, veelal hele oude schuren uit Europese landen maar ook bijvoorbeeld uit Canada. Deze schuren worden op locatie in de diverse landen met de grootste zorg gedemonteerd.

Een van de specialistische bedrijven in Nederland die dit hout op een ambachtelijke manier bewerkt en ook weer verwerkt in prachtige keukenontwerpen is ReStyleXL

In deze fraai vormgegeven keuken is alles wat je ziet op maat gemaakt. Wanneer je goed kijkt naar alle details in de houtbewerking zie je dat dit niet de eerste keuken is die ReStyleXL heeft ontworpen. 

Een keuken die is uitgevoerd met barnwood geeft een aangename sfeer met een warme uitstraling. Barn wood is een houtsoort die zich makkelijk laat combineren met vele soorten producten, zoals het werkblad in deze keuken.

Het mooie bijna industriële RVS fornuis van Steel Cucine past perfect in de opstelling. De unieke combinaties van gebruikte materialen geven deze keuken een geheel eigen uitstraling.

Heb je verbouwplannen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken met een eigen karakter? Bekijk hier profiel van ReStyleXL. Op hun profiel staan nog veel meer unieke keukenontwerpen.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook