Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Eikenhouten accenten in woning

06 Mar, 2017

Dexter InterieurInterieurbouwers

Voor de verbouwing van deze woning is het volledige gebouw gestript. BNLA architecten heeft in samenwerking met Dexter interieur deze woning getransformeerd. 

Dexter interieur, van eigenaar Benjamin Berkhout is sinds 2007 met zijn uitstekende team bezig met puur vakmanschap als het gaat om interieurbouw. Energiek, jong en fris, dit is wat het bedrijf zeer ten goede komt. Een gedachtegoed wordt door het bedrijf gedragen: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel.’  Echte ambacht, handwerk en maatwerk tot perfectie, Dexter interieur zal nooit stoppen totdat ieder detail compleet voltooid is. Gespecialiseerd in maatwerk kasten, tafels of andere meubels, Benjamin zorgt dat alles voldoet aan de wens van de klant. Zijn team van professionals zorgt er in de werkplaats voor dat dat alles volledig perfect wordt uitgevoerd tot in de kleinste details. Voor deze lichte jaren 30 woning in Amstelveen heeft Dexter interieur maatwerkkasten en een werkplaats verzorgd. De eikenhouten kasten geven dit lichte huis veel sfeer en uiteraard opbergruimte.  

Het ontwerp van deze woning komt van BNLA architecten. Zij hebben de verouderde woning compleet gestript en verbouwd. Een lichtstraat is in het dak aangebracht en een er is een nieuwe aanbouw ontworpen en gerealiseerd.
Op de begane grond is alles als een grote open ruimte vormgegeven, in het midden staat een groot meubelstuk, bekleed met eiken panelen. Hierin zijn onder andere de garderobe, trap en keuken opgenomen. Ook de op maat gemaakte eikenkasten gemaakt door Dexter interieur, zijn hierin verwerkt.

De eikenhouten kast en de werkplek met eikenhouten bureaublad zijn op maat gemaakt, op deze manier passen ze perfect in de ruimte en kan er optimaal gebruik van gemaakt worden. 

Op de foto's hieronder is het grote centrale meubelstuk goed te zien. De eiken accenten komen overal in de woning terug, ook bijvoorbeeld in de trap. De zwarte glazen puien met glas zorgen voor de openheid en lichtheid door de hele ruimte, en toch voor een afsluiting indien gewenst.

Geinteresseerd in fantastisch maatwerk  voor je interieur?
Klik hier voor Dexter interieur, binnenkort meer projecten te zien op OBLY!

Voor exclusieve woonoplossingen door een gedreven architectenbureau klik hier voor de OBLY profielpagina van BNLA architecten.

Aannemer: Bouwbedrijf Bert Groot 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook