Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

BVO Vloeren

21 Jul, 2017

BVO Vloeren

BVO Vloeren is opgericht door het echtpaar Bas en Priscilla van Oosterbos. Met veel ervaring en pure passie voor hout leveren en leggen zij houten vloeren van de beste kwaliteit en op het hoogste afwerkingsniveau. Veel bedrijven laten tegenwoordig een bedrijfsfilm maken, maar je ziet zelden een eindresultaat als deze, waarin zo doeltreffend de passie en het vakmanschap waar BVO vloeren voor staat naar voren komt.

Houten vloeren met een visie: tijdloosheid maar met het gemak van nu. De vloeren zijn altijd duurzaam, zowel in productie als in levensduur en op ieder detail wordt gelet. Voor ieder interieur en iedere levensstijl is er een bijpassende vloer die BVO Vloeren kan verzorgen. Met een private label, samengesteld door een select gezelschap van parketleveranciers is er een collectie samengesteld die gegarandeerd actueel en origineel is. Vanuit de bijzonder stijlvolle showroom in Breda worden de klanten op een persoonlijke en warme manier deskundig geadviseerd. Wij worden altijd enthousiast na een bezoek aan dit familiebedrijf.

Buiten het private label levert BVO ook parket van het bekende merk Di Legno, een merk uit het topsegment als het gaat om houten vloeren.

We laten je graag een kleine selectie van de mooie vloeren van BVO Vloeren zien in verschillende settings.


Frans eikenhout
Deze samengestelde vloerdelen hebben een 4 mm dikke Frans eiken toplaag verlijmd op een onderlaag van watervast berkenmultiplex van 9 mm dikte. De planken hebben een uitstekende warmtedoorlaatbaarheid en zijn rechtstreeks verlijmd op de cementdekvloer voorzien van vloerverwarming.

Het eiken is dosse gezaagd en kent een mooie vlamtekening, de sortering is een licht rustieke kwaliteit. Het betreft wisselende breedtes van 16, 18 en 22 cm. 

Verouderd eiken visgraat
Deze vloer is  traditioneel geplaatst. Geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. Op de foto's zie je de vloer in een prachtige neoklassieke villa. De vloer komt hier echt goed tot zijn recht.

Rustieke eiken vloeren
Rustiek eiken visgraat en rustiek eiken multiplank in deze villa in Loon op Zand. De afwerking is Chalk09. De aanwezige trappen zijn bekleed met massief eiken in dezelfde bewerking. De niveauverschillen lopen hierdoor perfect in elkaar over.

Verouderd eiken bourgogne
Hongaarse Punt bijzonder maatwerk bij radiator ombouwen.

Rustiek eiken planken
De planken in deze villa zijn gebleekt, gerookt en behandeld met krijtpigment. Geschikt voor plaatsing op vloerverwarming.

Douglasspar vloer
Een unieke vloer van Douglasspar. De vloerdelen hebben een uitzonderlijke afmeting; 30 cm breed en elk een lengte van 4 meter. Een mooie houten vloer hoeft niet alleen in de woon- of eetkamer, maar past ook perfect in een badkamer zoals hieronder te zien.

Eigentijdse visgraatvloer
Een grote visgraatvloer (afmetingen plankjes 14 x 70 cm) traditioneel geplaatst en op ‘zicht’ verlijmd en genageld. Elk plankje is geschaafd, gerookt, getrommeld en met witte olie behandeld. De klassieke basis met een eigentijds interieur zorgt voor spannende contrasten.

BVO Vloeren heeft voor elke interieur- en levensstijl heeft een bijpassende houten vloer. Ben je op zoek naar een droomvloer die met oog voor detail vakkundig gelegd wordt? Wij zeggen op naar de showroom van BVO in Breda.

                    

BEN JE PROFESSIONAL EN WIL JE OOK EEN VAN JE PROJECTEN

IN DE SPOTLIGHT ZETTEN?

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP. 

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook