Badkamer transformatie door het Badhuys

28 Mar, 2017

Het BadhuysBadkamerspecialisten

We laten je deze week een bijzonder mooie badkamer zien van Het Badhuys. Deze functionele badkamer is gerealiseerd in een oude boerderij en is totaal gerenoveerd.

De gehele badkamer is vernieuwd en is een echte plek geworden voor de bewoners om heerlijk te relaxen. Geheel op maat gemaakt door het Badhuys, waardoor deze badkamer echt uniek is.

De vloer en de wand zijn betegeld met een betontegel in twee verschillende kleuren en de opvallende houten wand is een houtlook tegel met reliëf. Er staat een opvallend wit vrijstaand bad, dat mooi afsteekt tegen de houten wand.

De grote douche is volledige bekleed met de betontegel die ook op de wand en vloer te zien zijn. Boven het wastafelmeubel zijn mooie strakke inbouwkranen geplaatst. Samen met de spiegels zijn deze symmetrisch aangebracht, wat zorgt voor rust in deze badkamer.

Een opvallend item in deze badkamer is zeker de geheel op maat gemaakte infrarood cabine, deze is te vinden achter de wand en is afgesloten met een glazen deur.

Wat ook niet standaard in iedere badkamer te vinden is, is de Vola handdoekverwarming. De handdoekverwarming is op een minimalistische manier in de badkamer verwerkt, zodat deze perfect bij de stijl van de rest van de badkamer past.

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete maatwerk badkamers en toiletten. Wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In onze inspiratieruimte in Breda kunt u volop inspiratie opdoen. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek met u de wensen voor uw badkamer, om zo een passend ontwerp te maken.

Bekijk hieronder de mooie foto's van deze prachtige badkamer!

Ben je na het zien van deze badkamer geïnspireerd geraakt om jouw badkamer een make-over te geven of ben je benieuwd geworden naar het Badhuys en wil je graag meer projecten zien?
Klik hieronder op het logo voor hun OBLY profielpagina en laat je inspireren!

badhuys logo.jpg

Deel dit bericht