Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanbouw woning Prinsenbeek

05 Jul, 2017 - Door Lisanne Kwerreveld

De Goede BouwBouwbedrijven

Als je op zoek bent naar dé specialist op het gebied van onderhoud en renovatie, dan ben je bij De Goede Bouw aan het juiste adres. Sinds 1999 zijn zij de experts in het bouwkundige werk. Als het gaat om een woning of bedrijfspand, ze zullen de opdrachtgever vanzelfsprekend vanaf het eerste moment ondersteunen.
Met een vast team van enthousiaste medewerkers en onderaannemers kunnen zij iedere uitdaging aan. Verbouwingen, renovaties en nieuwbouw projecten zijn de dingen waar zij echt goed in zijn. In het project hieronder laten we je graag een bijzonder mooie aanbouw zien met mooie fotografie van het interieur. 


De gehele begane grond van onderstaande woning is verbouwd en uitgebreid. Door middel van een houtskelet aanbouw heeft de achterkant van de woning enorm veel ruimte gekregen waar dankbaar gebruik van gemaakt is. De opvallende buitenzijde is afgewerkt met zwarte Douglas rabat delen. Deze houtsoort is makkelijk in onderhoud en geeft een mooi effect op de omgeving.

De gehele achtergevel is doorgebroken, net als de tussengevel. Hierdoor is er een waanzinnig grote woonkamer ontstaan met open keuken. De industriële vloer valt direct op. Het is voorzien van monolitisch beton, ook is er vloerverwarming aangelegd, wat heerlijk is in de winter.

De woonruimte bevat een eetgedeelte en een robuuste keuken. Het geheel heeft een industriële sfeer, door de betonvloer en het gebruik van het stevige hout en de stoere inrichting in combinatie van de oudere details en meubelstukken.

Opvallend aan de inrichting is dat er zeker een aantal statement stukken zijn. De hangende schommelstoel misstaat absoluut niet in de enorme ruimte en de industriële vintage-look lampen  in combinatie met de flinke maar strak afgewerkte houten tafel maken het geheel helemaal af. 

Een mooie aanbouw met een stoere inrichting, precies wat de bewoners wilden en waar menig mens jaloers op kan zijn, bekijk hier de beelden van de aanbouw en de binnenzijde met de industriële invulling door middel van fotografie van Rene Schotanus.

Interieur

De Goede Bouw , zij zijn een bouwbedrijf met echte vakmensen, dat van vele markten thuis is, zoals verbouw, renovatie en nieuwbouw van je woning of bedrijfspand.

Rene Schotanus fotografie.

                    

BEN JE PROFESSIONAL EN WIL JE OOK EEN VAN JE PROJECTEN

IN DE SPOTLIGHT ZETTEN?

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP. 

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook