Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

14x banken aan de eettafel

24 Jul, 2015 - Door Juliette van Oorschot

De eetkamer of eettafel is een van de gezelligste plekken in huis vindt ik zelf. Want naast dat er aan deze tafel vooral veel gegeten wordt kunnen de kinderen eraan knutselen, kan het gebruikt worden als werkplek, om gezellig met vrienden een borreltje te doen and so on. 
En om deze plek zo efficient en gezellig mogelijk te maken wil je veel plek hebben om rond de tafel te kunnen zitten. Nou is het soms best een gedoe om een hele hoop stoelen rond de tafel te hebben staan, ook met schoonmaken. Daarom zijn wij helemaal weg van de bank aan de eettafel die een flink aantal stoelen vervangt. Je kan met veel meer mensen naast elkaar zitten en bovendien oogt het ook nog eens veel rustiger. Geen stoelen die schots en scheef staan en de ruimte al snel rommelig doen lijken als ze niet allemaal hetzelfde aangeschoven staan. 

Ik zocht voor jullie de mooiste manieren om een bank aan je eettafel te plaatsen. Raak geïnspireerd door alle verschillende kleuren, stijlen en manieren! 

pinterest.jpg
vtwonen.nl.jpg
ascositasdebeacheau.blogspot.co.uk.jpg
http-::www.madaboutthehouse.com:.jpg
http-::maijusaw.indiedays.com:.jpg
www.homepolish.com.jpg

Banken komen in heel veel verschillende soorten en maten. Kies voor een trendy eyecatcher zoals de turn-bok of geef het bankje een beetje extra stijl door er een bontje of kleed aan toe te voegen. 

https-::www.homepolish.com.jpeg
 
myscandinavianhome.jpg
StylingLouella Tuckey, photoLucas Allen.jpg

Je kan makkelijk wat extra opbergruimte creëren door een dichte bank tegen de muur te maken. Superhandig om bijvoorbeeld het speelgoed van de kinderen in op te bergen. Of misschien een stiekeme wijnvoorraad ervan maken? Wat mij betreft ideaal! 

http-::studiowolk.nl.jpg
SelmaWijnholt.jpg

Met gebruik van kussens en kleedjes kan je de bank heel makkelijk en snel een nieuwe look geven. Het vervangen van deze middelen is voordeliger dan het kopen van nieuwe stoelen als je een beetje uit gekeken bent op de styling. Bovendien zie ik mezelf wel lekker wegkruipen met een boekje op zo'n bank vol met gezellige kleedjes en kussens. 

http-::www.desiretoinspire.net:.jpg
http-::www.remodelista.com:.jpg

Ook een manier om meer kleur huis te krijgen.. de bank of wellicht het hele eetkamer meubilair in een felle kleur verven. Met zo'n robuuste bank zet je wel lekker de toon in huis. Volgend jaar wellicht weer een nieuwe kleurtje? 

Danielle de Lange_flickr.jpg
http-::denofopulence.tumblr.com:.png

Bron: 
1. pinterest 2. vtwonen 3. Las Cositas De Beach & Eau 4.Mad about the House
5. Maijusaw 6-7. homepolish  8. myscandinavianhome 9. Styling Louella Tuckey, photography Lucas Allen 
10-11. studiowolk 12. Desire to Inspire 13. Remodelista 14. StyleFiles 15. DenØFopulence

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook