Design badkamers

18 Apr, 2017

Design Badkamers Badkamerspecialisten  

Van badkamerdroom naar droombadkamer.

Een nieuwe ster aan het badkamer front: Design badkamers. Een bedrijf dat zich razendsnel ontwikkelt, op dit moment twee vestigingen heeft en binnenkort de deuren van haar derde vestiging mag gaan openen! Design badkamers staat jou als potentiële klant bij in het hele proces van ontwerp tot de realisatie van jouw droombadkamer.

Wij zijn trots dat we Design badkamers als nieuwe deelnemer op OBLY mogen verwelkomen. Een groot team van specialisten met jarenlange ervaring staat de klanten bij in het verwezenlijken van hun badkamerdroom en zijn er volledig op gericht de klant maximaal te ontzorgen door het bieden van de hoogste kwaliteit op alle fronten.

Als klant kan je je laten inspireren in de experience showrooms van Design Badkamers. Samen met één van de badkameradviseurs worden jouw wensen vertaald naar een passend 3D ontwerp met behulp van het ontwerpprogramma ViSoft. Door de fotorealistische 3D impressie heb je direct een beeld van hoe de droombadkamer eruit komt te zien en kan alles tot in de details aangepast worden. Uiteindelijk vormt dit ontwerp de basis voor de realisatie van jouw droombadkamer!

Hieronder hebben we een aantal van de mooiste badkamers op een rijtje gezet. Dus ben je op zoek naar inspiratie? Laat je inspireren en laat je vragen beantwoorden door de vakmensen van Design badkamers.

Zoveel mensen, zoveel wensen! Design Badkamers beperkt zich in haar aanbod niet tot een specifieke stijl. Een mooi voorbeeld van een stijl die erg populair is zie je terug in dit project: Organic. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, rustige kleuren en designelementen die perfect bij elkaar passen maken van deze badkamer een oase van rust.

Een ander voorbeeld van een zeer geslaagd project is deze totaal andere badkamer met solid surface, een massief eiken maatwerk badmeubel en betonciré op de wanden. Producten waar Design Badkamers zich mee onderscheid van de rest van de concurrentie en die ervoor zorgen dat jouw badkamer een echte eyecatcher is in het huis.

 
 

Dit zijn zomaar twee projecten met twee verschillende stijlen die jouw in een indicatie geven van wat er allemaal mogelijk is qua stijlen, kleuren en materialen.

Op OBLY zullen we je de komende tijd meenemen door alle projecten, dus ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Laat je begeleiden door Design Badkamers en haar vakkundige team van specialisten om van jouw badkamerdroom jouw droombadkamer te maken!

Design badkamers 

Deel dit bericht